Kada je njegova ćerka dobila menstruaciju, tata Maverik Ostin se odlično snašao. Naime, jednog dana zazvonio mu je telefon. "Tata, ovo je čudno, ali mislim da sam obavila veliku nuždu u pantalone", rekla je devojčica.

Tata je požurio u školu i ćerki doneo rezervnu odeću da se presvuče i odjurio natrag na posao jer je imao važan sastanak.

Kad je došao na posao, uprljanu odjeću je bacio u smeće i nastavio sa poslom, a nakon nekoliko sati, ćerka ga je opet nazvala i rekla da se nezgoda ponovila.

"U tom trenutku sam bio zbunjen i jako sam se naljutio jer sam imao važan sastanak. Viknuo sam na nju i rekao joj neka se obriše, i da ću je nazvati za sat vremena", ispričao je tata.

Međutim, nakon par minuta je shvatio da je nešto drugo u pitanju.

"Odjurio sam do smeća gde sam bacio odeću i pogledao. To je bila krv. Prekinuo sam sastanak objašnjavajući da moram da idem, i krenuo prema školi. Ubrzavao sam i imao napad panike jer sam je ostavio na cedilu", rekao je.

Došao je do ćerke koja je i sama shvatila što se dogodilo.

"Tata, službeno sam dobila...", počela je da govori, a Maverik ju je prekinuo i rekao da je shvatio nakon što je poklopio slušalicu.

Nakon toga, devojčica je upitala oca hoće li dobiti poklon kao što je dobijala i od zubić vile kad bi joj ispao zub. Maverik je otišao u prodavnicu i donio joj hrpu slatkiša uz poruku "Ti to možeš".

Diary of a Father and daughter: So today I got “The Call” .... “ “Dad its weird but think I pooped my pants!” So I...

Posted by Maverick Austin on Среда, 13. новембар 2019.

Simpatični tata je ovo objavio na Fejsbuk profilu, nakon čega je fotografija postala viralna i skupila skoro 200 hilajda lajkova, 980 komentara, a podijeljena je preko 122 tisuće puta.

Maverik je mnoge nasmejao do suza i dobio puno pohvala zbog svoje reakcije.

"Ovo je genijalno", "Odličan si tata! Nisi se uspaničio i prekinuo si sastanak zbog ćerke" i "Ovo je preslatko", bili su samo neki od komentara.

Zapratite nas i na Instagramu!