Majčinstvo može bitno uticati na prijateljstva. Uz dete dolazi i puno novih obaveza i odgovornosti, te je ponekad teško pronaći vreme za kafu i izlaske. Katkad mogu proći nedelje ili meseci da ne vidite svoju najbolju prijateljicu. ipak, objava jedne mame postala je viralna jer je prikazala lepotu pravog prijateljstva.

Naime, Kimberli Adams je svoju priču podelila na Fejsbuk stranici koja okuplja mame blogerke iz Severnog Kolorada i pokazala da su prave prijateljice osobe koje će biti uz nas uvek, a posebno onda kada nam najviše trebaju.

Zabežila je trenutak u kom dve prijateljice čiste njenu kuhinju i objasnila da trenutno prolazi kroz težak period u životu. Naknadno je u emisiji Good Morning America pojasnila da prolazi kroz razvod i da joj jako teško pada samostalna briga o sinu.

Kad se pojadala prijateljicama, one nisu razmišljale, već su odmah došle i pomogle joj da počisti kuću.

This is what friendship looks like I am currently walking through the hardest season of my life, and as Mama’s we...

Posted by Northern Colorado Moms Blog on Четвртак, 17. октобар 2019.

"Trebala su mi danas moji ljudi. Mislila sam samo da ih nazovem i pojadam se zbog svega što se događa, ali dok smo razgovarale, prijateljica me upitala nešto važno. Rekla mi je da joj kažem šta želim i šta je to što mi je najviše potrebno. Priznala sam joj da ne želim da budem sama, a ona je odgovorila da je u putu. Počela sam da izmišljam razloge zbog kojih ne bi trebalo da dolazi, poput "Moja kuća je u neredu", "Ne želim da te zamaram" i "Dugo ćeš se voziti". "Odgovorila da je nije briga za sve to, ako ne želim da budem sama, ona dolazi", pojasnila je Adams u svojoj objavi.

Prijateljica je usput pokupila još jednu, kupile su i donele ručak, zagrlile Kimberli i pitale je što mogu još učiniti. Pomogle su joj da očisti kuću, plakale su, smejale se, slušale muziku.

"I ono najvažnije je da nisam bila sama", zaključila je Adams i poslala drugim mamama važnu poruku da se ne srame da potraže pomoć prijatelja kad god im je potrebna. 

Zapratite nas i na Instagramu!