Povratak poslu nakon porođaja nimalo nije jednostavan, a to je potvrdila i Ejmi Šumer. 

Ona je sina rodila pre pet meseci, a u jednom postu na Instagramu otvoreno je ispričala o svojim strahovima i svim suzama u tom periodu povratka.

"Pet meseci je prošlo, i kao i sve mame, volim ga toliko da boli", napisala je uz divnu fotografiju gde drži mališu u rukama. "Osećam se snažno i vrlo dobro, ja sam još uvek živo stvorenje sa raznim interesovanjima i ambicijama."

Upravo ti ciljevi uključuju rad na poslu koji voli - na sceni i na ekranima. Kako kaže, ona ne žali ni za čim, samo ima dosta briga.

"Jako je lep osećaj vratiti se na posao. Bila sam toliko zabrinuta i uplašena da se vratim nakon samo tri meseca od porođaja", rekla je.

Ipak, ovo joj nije prvi put na sceni nakon rođenja sina, jer je nakon svega dve sedmice učestvovala u jednom performansu.

"Nekoliko dana sam plakala jer mi nedostaje. Ipak, to je uvek dobra stvar, jer mi pruži energije da budem bolja mama i cenim svaki zajednički trenutak sa njim", iskrena je bila Emi.

"Sve mi je to bilo mnogo lakše nego drugima, te bih volela da ispričam svoje iskustvo", obratila se svim majkama. Mnoge poznate ličnosti su se javile u komentarima i podržale je.

Dru Barimor je rekla kako nije pazila ni na šta nakon rođenja ćerki. "Sve se činilo trivijalno ako nije vezano za moju decu. Vremenom, ipak, sve se vratilo na svoje mesto."

Zapratite nas i na Instagramu!