Kejt Midlton i princ Vilijam imali su posebne navijače na regati Kraljevskog kupa. Tokom humanitarnog takmičenja bodrili su ih princ Džordž i princeza Šarlot.

Preslatki šestogodišnjak oduševio je prisutne svojim mornarskim stajlingom. Odeven u prugastu majicu i s kapetanskom kapom na glavi, pažljivo je u društvu bake Kerol i dede Majkla pratio regatu.


Princ Džordž i princeza Šarlot. Foto: Profimedia

Malena Šarlot osvojila je simpatije okupljenih nakon takmičenja. Naime, u jednom trenutku našla se pred objektivima i kamerama novinara. Majka i baka nagovarale su četverogodišnju devojčicu da im mahne, ali nestašna princeza umesto toga im je isplazila jezik.

Očekivano, nije nedostajalo smeha u trenutku kada je Kejt primetila šta je Šarlot zapravo učinila.

Simpatični potez male slatkice sigurno je oduševio strica Henrija. Upravo je on sad već davne 1987. godine nasmejao novinare plazeći im jezik iz automobila pre nego što ga je mama Dajana brzinski maknula dalje od prozora.

Snimak malenog princa tada je razdragala svet, baš kao što to danas rade fotografije i snimci nestašne Šarlot. Sigurno su doprle i do ponosnog i jednako razigranog strica Harija, kojeg će potez nećakinje oduševiti.