Očevi, koliko ste se puta našli u panici kad je detetu trebalo promeniti pelenu, a niste znali gde biste to učinili? Kao otac dvoje dece, s tim problemom se dosta puta suočio i poznati pevač Džon Ledžend, koji je zbog toga odlučio da se založi za stolove za previjanje beba i u muškim javnim toaletima. 

"Vreme provedeno s decom je dragoceno i jedno od meni najvećih radosti u životu. Međutim, užasno je frustrirajuće kad sam s Majlsom, a muški toaleti nemaju sto za previjanje. To je nešto što nam je zaista potrebno kako bismo bili uspešniji očevi", istakao je Džon, otac jednogodišnjeg sina i trogodišnje ćerke Lune, koje je dobio u braku s poznatom manekenkom Krisi Tajgen.

Celu priču je zapravo pokrenuo Donte Palmer, otac koji je postao viralan nakon što je objavio fotografiju iz muškog toaleta na kojem u čučećem položaju menja pelenu svom sinu. 

"Ovo je ozbiljan problem. Zašto nemamo stolove za previjanje u muškim toaletima? Kao da ne postojimo! Ovaj problem se mora rešiti", napisao je Palmer. 

Zanimljivi su rezultati istraživanja iz osamdesetih, koji su pokazali da čak 43 posto očeva nikad nije promenilo pelenu svom detetu. Danas taj podatak iznosi svega tri posto. Tate, pohvalno!