12. maja smo slavili dan svih mama na ovom svetu, uz ogromu zahvalnost za sve što su uradile i svemu što su nas naučile o majčinstvu. Recimo, veliki broj mama koje se osećaju kao da su u totalnom haosu se vrlo često prisete svog detinjstva, pa im se čini da su njihove mame sve to tako neverovatno lako radile, te maštaju da i same budu savršene poput njih. U susret prazniku, napravljen je jedan vrlo interesantan video. 

Jedna skrhkana mama, koju glumi Hajdi Gardner, imala je razgovor sa mamom Emom Tompson, o tome kako je ona uvek uspevala sve da održi u potpunom miru, strpljivo i bez pritiska. Tokom razgovora, konstantno vidimo retrospekciju momenata o kojim mama priča, koju su bili sve, samo ne savršeni. Recimo, ćerka opisuje koliko mama na sve smireno reaguje, dok retrospektivno vidimo mamu koja ludi u situaciji kada vidi ćerku koja je ofarbala čitav televizor pred rođendansku proslavu. Sa druge strane, Tompsonova daje ćerki savete kako da sve održi mirno (dok retrospektivno vidimo da je u stvari bila prestravljena zbog nedostatka pelena, ili zbog toga što je beba pojela bojice).

Zajedno sa Tompsonovom, Tina Frej i Emi Foler su na bini započele lekciju "mama govori". Trio je prevodio šta mama u stvari misli kada kaže neke stvari, poput: Volim svoju decu podjednako (misli: Tvoja sestra mi je draža).