Mame imaju pune mobilne telefone preslatkih fotografija svoje dece i partnera, ali često je problem naći barem jednu na kojoj je majka s decom, a koja je pritom i dobra.

Umetnica Viktoria Bolduc zbog toga je napravila ilustraciju koja je postala viralni hit, a koju razume gotovo svaka žena.

"Fotografije mog supruga sa bebom i fotografija mene s bebom", napisala je uz crtež dva portreta roditelja sa detetom. 

Dok se mame gotovo uvek trude da naprave najbolje moguće fotografije, muškarci koji ne vode toliko računa o detaljima to ne uspevaju pa se mame često žale da nisu dobro ispale.

"Primetila sam veliku razliku na fotografijama svog supruga i na svojima", napisala je na Instagramu, a mnoge mame sa njom su se složile.

"Sve vreme uspevam da napravim neverovatne fotografije svog supruga s decom. A onda kad pogledate one na kojima sam ja s decom, ili trepćem ili nisam uopšte u kadru", požalila se jedna mama na Redditu.

"Brinem se da će jednog dana deca da zaključe da su srećna što imaju tatu jer mama nikad nije bila u blizini. Toliko imam fotografija sa decom", komentarisala je druga.

"Ako i imam fotografije sa sinom, to su selfiji. Stalno govorim suprugu da bi trebalo više da nas fotografiše", dodaje treća.

Kakve su vaše fotografije sa detetom?