Potrepštine i proizvodi za bebe i decu danas se mogu pronaći u modernim uzorcima, kako bi bili što privlačniji mamama. Upravo zbog toga je Lori Farel bila uverena da nosi suknju, a zapravo je bila reč o navlaci za auto sedište za bebu.

If you feel like a failure today, just know that I wore a car seat cover a friend gave me because I thought it was a skirt. Datawatch Systems Inc Itzy Ritzy

Posted by Lori Farrell on Петак, 15. фебруар 2019.

"Prijateljica mi je dala puno stvari za bebe, od odeće, nosiljke, preko kolevke i ćebenceta, ali nisam bila sigurna šta je komad tkanine koji sam pronašla u vrećici. Bila sam sigurna da je suknja za trudnice, pa sam je oprala i obukla", ispričala je Farel za portal Motherly.

Po izlasku iz kuće i dalje je bila sumnjičava, pa je na poslu u pretraživač na internetu upisala naziv brenda koji se nalazio na "suknji", i tada je shvatila da uopšte ne prodaju odeću nego navlake za auto sedišta.

Fotografiju je objavila na fejsbuku i nasmejala brojne korisnike ove društvene mreže, koji su njenu objavu podelili više od 59 hiljada puta u samo dva dana.