Svaka mama će apsolutno razumeti situaciju u kojoj se našla blogerka Laura, ili bolje reći u kojoj se svakodnevno nalaze sve mame sa troje dece.

Potpuni haos postao je njihova svakodnevica, otkriva fotografija ove poznate mame.

"Danas sam shvatila zašto mi je teško da se sprijateljim sa mamama. Mislim da je to zato što me sada, kad sam majka, vidite u najgorem svetlu, a pre se otkrivalo samo najbolje”,  izjavila je Laura.

I think I realised today why it’s so hard to make new mum friends and I think it’s because now that I’m a mum, you’re...

Posted by Laura Mazza - Mum on the Run on Среда, 13. фебруар 2019.

"Nemam vremena da ribam podove četkicom za zube, moja kuća je češće u haosu nego što nije. Moja deca mi ne daju ni da piškim u privatnosti, a kamoli da sredim kosu ili se našminkam", ističe mama koja pre dece nikada nije izlazila nenašminkana, a sada joj se dešava i da do prodavnice ode u pidžami.

Upravo iz tog razloga mame ne mogu da tek tako stvaraju nova prijateljstva, tvrdi ova blogerka, jer zbog celokupnog haosa nisu u stanju da ostave najbolje utisak i prikažu se u najboljem svetlu.

Poznata mama ističe da se sa svojim najboljim prijateljima najbolje razume, jer su oni osobe koje su je videle u najgorem mogućem stanju i najvećem haosu. Oni umeju da se kreću koz taj njen haos, a uz to joj i pomažu oko dece. "Ona će mi spakovati odeću dok pričamo, oprati šolje koje smo koristile, a kada ja odem kod nje, radim isto to. Nema pretvaranja. Tako je kako je." 

Svima je jasno koliko su mame izmorene, žive u haosu i u kući koja nije savršena. 

"Zamislite da se međusobno upoznajemo bez prethodnog doterivanja svega, pravljenja savršene frizure i sređivanja kuće. Zamislite da samo prigrlimo haos i budemo ono što zaista jesmo." Laura tvrdi da bismo se mnogo bolje upoznali i stvorili dublja prijateljstva kada bismo se prvo upoznali u najgorem, pa potom u najboljem svetlu. 

"Danas sam naučila da ne moraš da budeš savršena kako bi ostavila dobar utisak, dovoljno je da budeš svoja, i to će stvoriti vredno i značajno prijateljstvo", zaključila je mama troje mališana.

Mnoge mame su podržale stav blogerke i uputile reči podrške, priznajući da žive u sličnom haosu i da se i same tako osećaju.