U porodici Nikol i Metjua Zismera iz Mičigena vladalo je pravo uzbuđenje uoči rođenja njihovog prvog deteta čiji pol nisu znali. Prijatno su se iznenadili kada je tridesetjednogodišnja Nikol na svet donela devojčicu, međutim, drugo iznenađenje je usledilo kada su lekari počeli da je ušivaju.

Ugledali su još jednu glavu i shvatili da ona i dalje rađa. 59 minuta kasnije rođen je dečak Kejd, koji se skrivao iza sestre Bekli, pa ga niko nije uočio.

As they grow from birth to 12 months old.

Posted by Nicole Ziesemer on Уторак, 30. јануар 2018.

Nikol je odlučila da se porodi kod kuće, bez ikakvih lekova, uključujući i one za olakšavanje bola, a tokom trudnoće je odbijala da ide na ultrazvuk. Međutim, njen plan se izjalovio jer su trudovi počeli pre nego što su očekivali.

Nakon 45 sati trudova, buduća majka je zatražila epiduralnu anesteziju. Dva sata kasnije je rodila ćerku, ali je lekare brinulo što je i dalje bila u agoniji.

Tada su napravili hitan ultrazvučni pregled, koji je potvrdio njihove sumnje da je u njoj još jedno dete.

"Bila sam u šoku. Uopšte nisam videla nikakve znakove da nosim dve bebe, s obzirom na to da su ljudi komentarisali da sam sitna. Mislili smo da će nam pol deteta biti najveće iznenađenje, ali sam se prestrašila kada su rekli da je još nešto u meni. Kad su lekari rekli da je to druga beba, pitala sam ih da li lažu", ispričala je Nikol.