Kada se spoje moda, maštovitost i dečji osmeh nastaju zaista izvanredne kreacije.

Turska blogerka Alja Čaglar je postala poznata upravo po svojim umetničkim radovima koje objavljuje zajedno sa svojom ćerkom Stefani na instagramu.

Naime, umetnica konstantno pravi interesantne fotografije svoje ćerke u improvizovanim kostimima. Najveća čar ovih kreacija su upravo devojčicino uživanje i mamina maštovitost.

Mama se prisetila da napravi kopiju kreacija sa crvenog tepiha od materijala koji su joj trenutno dostupni. Prva ideja došla je nakon Rijanine pojave na crvenom tepihu u plavoj haljini. Mama je kao materijal iskoristila plastične kese kako bi napravila kopiju njene haljine. Moramo priznati da malena Stefani izgleda preslatko u ovoj maštovitoj kombinaciji.

Mama i devojčica već pet godina prave ovakve kreacije, a Stefani je nesumnjivo ta koja najviše uživa u njima. 

Inspiraciju pronalaze u mnogim poznatim damama, a najviše vole one koje na crvenom tepihu nose nesvakidašnje i interesantne kombinacije. 

Korišćenje svakog dostupnog materijala im nije strano. Ne libe se da koriste u svojim kreacijama bilo šta što pronađu u svom domu kako bi stvorile pravu kopiju. Jasno je koliko su uspele u svojim poduhvatima.

Dve kreativne umetnice nisu zaboravile ni aktuelnu dodelu Zlatnog globusa.

Ne samo da su se prepustile kopiranju modela sa modne piste i crvenog tepiha, mama i ćerka se neizmerno zabavljaju i igraju sa modom, a inspiraciju vrlo često prolaze u svakodnevici, u hrani ili cveću. 

Moda nikada nije bila zabavnija!