Dojenje često nije najugodnija stvar, međutim, jedna beba je svojoj mami bukvalno pružila ruku pomoći.

Paula Gudvin, mama iz Čarlstona u Južnoj Karolini, postala je poznata zahvaljujući snimku na kom je njen sin Zahari hrani pomfritom u momentima dok ga ona doji u meksičkom restoranu.

Ovaj klip u stvari datira od juna 2016. godine, kada je mališa imao svega 18 meseci, a dostigao je više od dva miliona pregleda i ima bezbroj komentara oduševljenih pratilaca. Ovo ponovo dokazuje da postoji ogroman broj ljudi koji pozitivno reaguje na dojenje. 

"Timski posao postaje posao iz snova", napisala je jedna osoba.

Neko drugi se pak javio rečima: "Nadam se da će moj sin od četiri meseca biti ovako pažljiv kada malo poraste".

"Ovo je bio momenat koji nikada neću zaboraviti, te sam jako uzbuđena što postoji snimak", komentarisala je Gudvinova. "Volim svoje mališane i volim ovo neverovatno iskustvo dojenja! Imam čak i iskustvo dojilje! Tri godine sam to radila i zaista mi je promeilo život, uvek ću se rado sećati tog perioda."

Gudvinova je rekla kako je video izazvao jako malo pažnje onda kada ga je objavila, ali je odlučila da ga objavi ponovo, i to uz haštegove Hilari Daf i Rejčel Makadams, koje su i same objavile fotografije dojenja. Tada je počela popularnost njenog snimka.

Paula, koja ima i ćerku od osam i sina od 13 godina, izjavila je kako je sin više nikada nije hranio tokom dojenja. 

Iako dojenje na javnom mestu može izazvati pogrešne reakcije, ona je pokazala koliko to može da zapravo poveže ljude.

"Bilo je neverovatno čitati toliko toplih odgovora prepunih ljubavi. Na ovaj način svaka majka može da se priseti kroz šta je prolazila tokom dojenja: mnogo neprospavanih noći, hladnih obroka, sve to uz nadu da nećemo baš potpuno izgubiti sebe i ostati zaboravljeni u senci svog deteta."

Kada su je pitali o sinu Zahariju, ona je rekla: "Postao je mali, tihi džentlmen. Otvori vrata i uvek čeka da prođem ispred njega. Zaista je razumeo značenje 'dame imaju prednost', i to možda baš tog trenutka u restoranu dok me je hranio!"

Volela bi da njen snimak donese samo pozitivne reakcije i zbliži ljude:" Nadam se da će svako iz ovoga poneti malo ljubavi i osmeha, jer je to ono što je svetu najpotrebnije."