Odgajanje novorođenčeta nije jednostavno, a glumica i mama dvoje dece, Hilari Daf, ne stidi se da obelodani svoje uspone i padove tokom odgajanja malene Benks.

Nedavno je ova poznata mama napravila fotografiju po uzoru na Rejčel Mekadams. Kao i kanadska glumica, Hilari se fotografisala sa pumpicom za dojenje, uz komentar "Da li ovo radim kako treba?"

Ovo je samo poslednja od mnogobrojnih anegdota na temu majčinstva holivudske glumice koja pored dvomesečne devojčice Benks čiji je otac Metju Koma, ima i šestogodišnjeg sina Luka sa bivšim suprugom Majkom Komirom.

A evo i još nekoliko zanimljivih fotografija koje je objavila Hilari a koje ističu sve muke i poteškoće koje nosi roditeljstvo. 

1. Svaki roditelj je imao novogodišnju fotografiju

"Da li je to zaista novogodišnja fotografija ako vam nijedno dete ne plače zbog pojave Deda Mraza?"

2. Zbrke u roditeljstvu

Dafova je počela i pre rođenja devojčice da govori iskreno o roditeljstvu, ističući i fizičke promene koje prate trudnoću: trudnički stomak, često trčanje u toalet, borba sa nečim tako jednostavnim kao čto je obuvanje sopstvenih cipela.

Relativno skoro, glumica je tražila pomoć od pratilaca za bebine grčeve. Mnogi roditelji su joj se javili i ponudili savete. 

3. Neprospavane noći zbog bebinog plača

Svima je jasno da ukoliko beba ne spava, zasigurno neće ni roditelji. Bez obzira na neprospavane noći, Hilari često govori da je svakodnevno zahvalna na svojoj malenoj spavalici.

4. Setite se da brinete o sebi s vremena na vreme

Teško je pronaći vreme za sebe kada imaš malu bebu, a Hilari naglašava da nekada treba da se prisetimo stare sebe, makar i toliko da stavimo samo malo šminke i napravimo brzi selfi! Svi bi trebalo toga da se prisetimo nekada.

5. Neopisive radosti pri odgajanju svog deteta

Život sa novorođenčetom ima i dobrih i teških momenata, ali uvek je tu maleni podsetnik da sve to zaista vredno i da će se na kraju isplatiti.

I naravno, tu je neopisiva radost kada vidiš svoju decu kako se vole.

Nadamo se da će poznata glumica nastaviti i dalje da deli svoje interesantne roditeljske momente sa nama jer zaista uživamo u njima.