Koliko odraslima smetaju pahulje i hladno vreme, toliko deca uživaju u snežnim danima. Svakom mališanu je najveća radost kada napada dovoljna količina snega, kako bi se ludo zabavljao sa drugarima. U igri na belom pokrivaču uživaju i oni najmlađi, zajedno sa svojim roditeljima, a posebno su važni trenuci kada deca prvi put osete čari sankanja. 

Upravo jedan takav trenutak je zabeležila i naša mlada glumica Tamara Dragičević koja je svojom fotografijom raznežila javnost. Naime, na instagram profilu, poznata mama je objavila sliku svoje ćerkice na sankama.

"Situacija je ozbiljna, prvo sankanje je palo", napisala je Tamara pored fotografije na kojoj je malena Staša sa svojim "saučesnikom" - ponosnim tatom, poznatim glumcem Petrom Benčinom.  

Ovaj važan događaj u životu dvogodišnje devojčice ostaće zauvek u pamćenju roditelja, a uspomena je zabeležena fotografijom, te će i malena Staša kada poraste moći da uživa u njoj. 

Porodična ljubav i radost su neizrecive. Vrednost zajednički provedenog vremena je nešto što nema alternativu. Sva sreća ove porodice prožela se kroz ovaj jedan trenutak, trenutak sreće malene devojčice.