Već znamo da se Kejt i Vilijam trude da im oči budu u visini dečijih, dok razgovaraju sa njima, što podrazumeva da čučnu, sagnu se ili sednu pored dece dok razgovaraju sa njima.

Kada se roditelj spusti dok razgovara sa detetom, ono brzo nauči da razume reči odraslih, a takođe razvija empatiju. Na ovaj način, psiholog tvrdi da se na sjajan način radi na poverenju sa decom i to znaju i primenjuju vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, a svi oni koji poštuju ovaj kraljevski par bili su oduševljeni njihovom posvećenošću.

Foto: EPA/ Facundo Arrizabalaga

A sada su Kejt i Vilijam još jedno prijatno iznenadili sve one koji ih vole. Naime, tokom zvanične posete Sportskom selu u Eseksu, vojvotkinja, inače miljenica Britanaca, imala je strpljenja za sve koji su je tamo dočekali. Ali osim formalnog rukovanja, Kejt je rado "odgovorila" i onima koji su imali potrebu da je zagrle, a posebno se posvetila deci.

Tokom jednog od zagrljaja Kejt je rekla: "Hvala vam puno, zagrljaji su veoma važni, ja stalno to govorim svojoj deci".

Kejt i Vilijam roditelji su toje mališana, petogodišnjeg Džordža, trogodišnje Šarlot i bebe Luisa koji ima tek nekoliko meseci, koji, čini se, odrastaju u porodici punoj razumevanja, zagrljaja i ljubavi.

Pogledajte kako je izgledala zvanična poseta:

Zatrpani obavezama, često zaboravljamo na najvažnije, a najlepše stvari koje deci mnogo znače. Zato je uvek lepo da nas neko podseti na njih. Ovoga puta to je bila Kejt Midlton.