Devetogodišnji Barti Midelboš već ima ugovor sa agencijom za modeling i pojavio se u filmovima kao što je "Thor" i "Aquaman". Sarađivao je sa brojnim poznatim brendovima, a njegov uspeh dogodio se kada su mu roditelji napravili profil na Instagramu.

"Objavili smo nekoliko fotografija, koje su postale baš popularne. Nastavili smo i ubrzo je broj pratilaca počeo da raste", ispričali su njegovi roditelji.

A post shared by model kids (@modelsfashionkids) on Sep 27, 2018 at 7:30am PDT

Danas ima više od 28.000 pratilaca, a osobe sa tom brojkom u Australiji, prema podacima časopisa Stuff, mogu zaraditi i do 500 evra.

Tačno toliko zarađuje četverogodišnja Piper Sejmour koju prati 52.000 ljudi. Mama joj je napravila profil na Instagramu kad je devojčica imala samo šest meseci.

"Starija ćerka imala je 16 godina i videla je da druge bebe imaju profile pa mi je to predložila. U početku se činilo šašavo, ali nakon što sam istražila druge korisnike, odlučila sam da to ipak uradim", otkrila je Keri Sejmour.

Devojčica je oduševila brojne modne kuće i dizajnere koji su ubrzo počeli da joj šalju odeću i dodatke za kosu. "Ne dobijamo svaki dan ponude za objave koje će biti plaćene oko 500 evra. Iznos varira od 150 evra pa naviše.

"Čak i nisu sve objave sponzorisane jer mi pozli kad vidim da neko nešto stalno prodaje", priznala je majka male Instagram zvezde. Zbog toga je do sada odbila kozmetičke proizvode, hranu koju ne jedu i predmete koje ne smatra korisnima ili je ne zanimaju.

Malena Piper, osim što je blogerka, uživa u igranju sa dinosaurusima, ponijima i obožava crtane filmove. "Dane provodi crtajući ili igrajući se na plaži sa starijim bratom, ako je kod kuće", dodala je Keri.

Ono što je ovu porodicu najviše oduševilo je prilika da zahvaljujući ovom hobiju putuju i sarađuju sa poznatim brendovima. "Iskreno se nadam da će moja ćerka imati prilike da putuje i vidi mesta koja inače ne bismo mogli da priuštimo", priznala je.