Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPUNJENJE NAJVEĆE ŽELJE: Prvi susret šestogodišnjeg dečaka i njegovog brata teškog svega 500 grama raznežio je ljude širom sveta (VIDEO)

'Nekada je biti stariji brat mnogo bolje nego biti superheroj', stoji u opisu Instagram profila šestogodišnjeg Mikija, koji je jedva čekao da postane stariji brat, a njegova želja se konačno i ispunila.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Šestogodišnji Majki iz Melrouza u Masačusetsu, oduvek je želeo da bude stariji brat. Nije ni znao da će mu roditelji i ispuniti ovu želju.

"Uvek bi me pitao: 'Kad ću dobiti mlađeg brata?'. Obično bih mu odgovorila: 'Kad dođe vreme'. Veoma je želeo brata i bilo mu je još teže jer je gledao u školi kako njegovi prijatelji dobijaju braću", priča Majkijeva majka Džesika Marota (39).

Povezane vesti

Džesika je u januaru 2017. pretrpela pobačaj, u 11. nedelji trudnoće.

"Dugo smo pokušavali da dobijemo drugo dete i kad smo ga izgubili bili smo uništeni. Srce mi je slomljeno. Osećali smo se kao da ne zaslužujemo ono što nam se dogodilo. Ali, istovremeno, ista stvar se događa mnogim ljudima", priča Džesika za "Pipl".

Povezane vesti

Kako ne bi opteretili svog sina, roditelji mu nisu rekli za pobačaj i svi su bili “na iglama” kad je osam meseci kasnije Džesika saznala da je ponovo trudna. Plašila se da će ponovo pretrpeti pobačaj, pa nije rekla Majkiju za trudnoću sve dok nije ušla u 12. nedelju.

"Bila sam šokirana što sam u drugom stanju, ali nismo hteli da se radujemo. Bili smo toliko uplašeni da nismo uopšte pričali o tome. Čekali smo dok nije prošlo prvo tromesečje da kažemo novosti", kaže Džesika.

Ona je rekla da je Majki bio oduševljen kad je čuo za trudnoću.

"Imao je suze u očima i bio je voma uzbuđen. On je veoma emotivan. Želeo je da sazna kad će beba doći u svet", seća se Džesika.

Drugog sina Džejka ova mama je rodila devet nedelja ranije, carskim rezom 6. marta, a dečak je bio težak svega 508 grama. Lekari su odmah po porođaju odneli bebu i Džesika je uspela da je zagrli tek sledećeg dana. Iako je Majki video Džejka kad se rodio, nije mogao da ga uzme u naručje punih nedelju dana. Konačno, 17. marta, Majki je uživao u nekoliko minuta zagrljaja sa svojim mlađim bratom, koga su mu u bolnici stavili na grudi.

"Bili su preslatki. Majki je bio veoma uzbuđen. Kad je uzeo Džejka nervozno se smejao i treptao jer je bio veoma dirnut. To je verovatno jedna od najemotivnijih scena koje sam ikad videla, ali bez mnogo suza jer je bio veoma srećan", rekla je Džesika.

Dva brata su fotografisana u zagrljaju, a slika koja je objavljena na internetu, raznežila je i javnost.

"Majki mnogo voli Džejka. Grli ga, priča mu lepe stvari i smešne priče. Džejk mu je doneo mir. Čak i kad plače, Majki dolazi do njega i smiruje ga. Stvoren je da bude veliki brat. Njih dvojica su zajedno neverovatni. Majki je bio prvi koji je nasmejao Džejka. Dugo vremena smejao se samo njemu. Zaista mislim da će biti bliski do kraja svojih života", zaključila je Džesika.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica