Mali Lukas, poznat kao "Geberova beba", je prvo dete sa Daunovim sindromom koje je je dobio priliku da bude zaštitno lice jedne poznate kompanije. Njegova pobeda na takmičenju nije bila samo njegova, već je pobeda sve dece sa poteškoćama u razvoju. 

A da Lukas ima najlepši osmeh svedočili su brojni komplimenti koje je dobio, a njegovi ponosni roditelji Kortni i Džejson Voren su izjavili:

"Nadamo se da će jednoga dana, kad se osvrne na ulogu koja mu je dodeljena, biti ponosan na sebe i da nikada neće dozvoliti da ga njegova dijagnoza sputava u životu", istakli su roditelji dečačića neodoljivog osmeha.

A post shared by @gerber on Feb 7, 2018 at 5:53am PST

Lukas je tom prilikom osvoji novčanu nagradu od 50.000 dolara, i njegovi roditelji su odlučili da taj novac sačuvaju za njegovo obrazovanje.

"Nadamo se da će ovo nikoga neće ostaviti ravnodušnim, Da će bar na kratko skrenuti pažnju na one sa specijalnim potrebama, njihovu borbu i pomoći ovom osoba da budu bolje prihvaćeni. Oni imaju potencijal da menjaju svet kao i svi ostali", izjavio je Džejson Voren.

Firma Gerber je pre nekoliko dana, na Instagram profilu postavila fotogrfiju na kojoj Lukas sedi na traktoru koji mu je firma poklonila za rođendan, a u opisu fotografije su napisali: 

"Lukas uživa u poklonu koji je dobio od nas, a sutra će nam se pridružiti na proslavi njegovog drugog rođendana u Mičigenu".

"Gerber" je objavio i preslatku fotografiju sa rođendanske proslave koja je izazvala brojne pozitivne reakcije pratilaca. 

A post shared by @gerber on Jul 22, 2018 at 2:10pm PDT

A post shared by @gerber on Jul 20, 2018 at 5:20pm PDT