Vojvotkinja se porodila u jutarnjim časovima, a već posle par sati su je posetila njena deca, četvorogodišnji Džordž i dvogodišnja Šarlot. 

Dok su mirno držali oca za ruku i ulazili u bolnicu, devojčica se sve vreme smeškala i uzbuđeno mahala svim okupljenim. Međutim trenutak kada se pred vratima bolnice okrenula i još jednom pozdravila sve, potpuno je očarao svet - malena princeza je osvojila srca svih svojim nevinim šarmom. 

kraljevski-maniri-malene-sarlot-evo-kako-nas-je-dvogodisnja-prin
foto:Profimedia

Nezaboravite da ova devojčica, iako je kraljevskog porekla i njeni roditelji i porodica drže do toga da mora strogo da se vaspitava i da pazi na ponašanje, u maju puni tek tri godine. Na društvenim mrežama, pratioci su zaključili da malena princeza ima sve predispozicije da bude kraljica jednog dana i da je dostojna zamena svoje pokojne bake Dajane. Morate priznati da su u pravu!

Jedan od komentara, najbolje opisuje osećanje svih nas: "Princeza Šarlot nas je potpuno oduševila, ona je jedna preslatka devojčica, a to kako je mahnula prisutnima zaista je rastopilo moje srce".

kraljevski-maniri-malene-sarlot-evo-kako-nas-je-dvogodisnja-prin
foto:Profimedia

Ubrzo posle posete, Kejt je predstavila novog člana kraljevske porodice i napustila bolnicu Sent Meri u Londonu.