Mlada Malezijka teško je prihvatala izgled svog tela nakon porođaja. Nakon što je konačno prihvatila izgled svog stomaka nakon trudnoće sa četvorkama, dvadesettrogodišnja Dorin Čang je odlučila da fotografiju svog novog tela podeli na Fjesbuku.

Iskrena fotografija dubokih stija na Dirininom stomaku do sada je lajkovana preko 23 hiljade puta, a 12 hiljada puta je podeljena dok se komentari i dalje nižu iz minuta u minut. Međutim, pored mnogo ohrabrujućih, među komentarima našlo se i onih uvredljivih i ružnih, piše Dejli Mejl.

壬辰纹以上很多人都误会 但我要澄清一点 那是我的肋骨 生完孩子肚皮松弛 所以很容易看到肋骨 角度问题

Posted by Doreen Ching on Thursday, March 15, 2018

"Imam samo jednu godinu i pitam se kako ću prihvatiti da će moj stomak ovako da izgleda do kraja života. Kada sam izašla iz porođajne sale i pogledala svoj stomak počela sam da plačem - moje telo više nikada neće izgledati kao pre trudnoće", iskreno je napisla Dorin. U jednom od njenih postova ona je napisala da je jednom čak očajna i suzama svom suprugu Toh Jan Mingu rekla: "Vrati mi moj stomak!".

I dok mnogi hvale njenu hrabrost da podeli takvu fotografiju, ima i onih koji je ismevaju i pišu da ne razumeju zašto je to uradila i zašto se žali - jer naravno da tako izgleda kada je rodila četvoro dece.

Posted by Doreen Ching on Tuesday, December 5, 2017

Ona je uspela da se pomiri sa svojim izgledom, ali ima poruku za sve one koji nisu za nju imali razumevanja dok je ona pokušavala da se navikne na sve novo što joj je doneo život.

"Mnogo ljudi mi je napisalo da sam im odvratna i da ih moja fotogrfafija tera na povraćanje. Dosta komentara pisali su i muškarci govoreći mi da je to posledica i da sa tim pomirim. Za njih imam posebnu poruku - poštujte sve žene kao što poštujete svoje majke ili supruge koje rađaju, vaspitavaju decu i uz to rade", napisla je ova mlada mama.

Our Toh Quadruplets Baby 四胞胎宝贝们 献上最最最珍贵的四胞胎宝宝与妈咪温馨照 在此宝宝回忆录祝贺宝贝们快高长大哦。 可爱的话给个赞吧。 拍摄虽然很累但是看到这四个宝贝融化了我的心 photography...

Posted by Memorize Baby Studio on Saturday, December 26, 2015

很多人都问我 为什么我的四胞胎宝贝们很少很少会出现再fb里 其实打从一出世就一直备受关注 四胞胎的光环就是这样戴着一辈子 网络世界太多虚伪做作的人 少点出现少点难听话

Posted by Doreen Ching on Sunday, December 10, 2017