Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A mislimo da ništa ne znaju: Snimak sa bejbi monitora raznežio je roditelje širom sveta (VIDEO)

Iako možda ne možete da poverujete da dete od samo dve godine može da prepozna prave vrednosti, ovaj video će vas uveriti u suprotno ali na jedan neodoljiv način.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Postoje mnoge stvari koje nam posebno znače. Tradicija i reči, misli, dela, ili predmeti su deo onoga što smo mi i deo onoga šta želimo da postanemo.

Zbog toga mnogi preporučuju da porodice treba zajedno da večeraju ili da odrede verme u koje deca idu na spavanje uz priču. To su lepe rutine koje daju vrednost svemu oko nas.

Iako možda ne možete da poverujete da dete od samo dve godine može da prepozna tako nešto i da to primenjuje u svojoj dnevnoj rutini, čak i onda kada ga na to ne podsetite, ovaj video će vam dokazati da niste upravu ali na jedan neodoljiv način.

Povezane vesti

Na snimku ćete videti bejbi monitor koji snima dvogodišnju Suton.

Njeni roditelji, inače svako veče pe spavanje sednu sa svojom ćerkom da se zajedno pomole. Ali ove noći, njeni roditelji nisu imali vremena jer je bilo kasno kada su stigli kući i samo su stavili svoju ćerkicu u krevet, bez prethodne molitve.

Međutim, Suton je odlučila da se sama pomoli, i na sreću njena molitva je snimljena kamerom.

Pogledajte ovu neodoljivu devojčicu kako se moli, zahvaljuje se Bogu na svojim roditeljima, nekome ko se zove Robert i na svojoj igrački Dakiju i na kraju, ali ne najmanje važno, na postojanju Deda Mraza.

Osim što će vas "rastopiti" ovaj vido nateraće vas i da se sami preispitate i postavite sebi pitanje - na čemu sam ja zahvalan?

Iako možda ne možete da poverujete da dete od samo dve godine može da prepozna prave vrednosti, ovaj video će vas uveriti u suprotno ali na jedan neodoljiv način.
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica