Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama Kejt Midlton trenutno nosi svoje treće dete i, nakon manjih poteškoća s mučninama na početku trudnoće, ponovo se oseća sjajno!

To je očigledno ukoliko pogledate njen zdrav ten, širok osmeh i spremnost da se pojavljuje na javnim događajima.

Tako je danas Kejt bila među zvanicama jednog humanitarnog događaja, gde se pojavila u simpatičnoj trudničkoj haljini koja je veoma pristupačna.

U pitanju je plavo-zelena toaleta prikladna kako za dnevne varijante tako i za neke svečanije prilike i njom dominira cvetni dezen, ali to nije najzanimljivije u vezi s njom.

Naime, supruga princa Vilijama već se pojavljivala u ovoj haljini - i to više puta! Ona je bila njen omiljeni modni komad dok je nosila svoju ćerkicu princezu Šarlot, a prvi put ju je ponela u januaru 2015, kada je u Kensingtonu posetila humanitarnu manifestaciju pod nazivom Family Friends.

Ne samo što su Kejtini obožavaoci oduševljeni činjenicom da princeza - baš kao i oni - rado ponavlja neke odevne kombinacije i komade nego im se dopada i činjenica da je reč o odeći koja je i njima pristupačna.

Naime, ova haljina je deo kolekcije za trudnice modne kuće Seraphine koja košta oko 85 dolara.

Midltonova je ovog puta svoj omiljeni komad za trudnice kombinovala s tamnoplavim kaputom koji doseže malo iznad kolena i salonkama iste boje.

Supruga princa Vilijama ponovo je oduševila svet svojim modnim odabirom, ali ne zato što je originalan, šta više, vojvotkinja je ovu haljino već nosila i to više puta...