Satbir Arora i njegova supruga već godinama su vlasnici jedne taksi službu u Oksfordširu, u kojoj oboje rade, ona u centrali, a on kao vozač. Jednog dana u njegov taksi ušla je jedna trinaestogodišnja devojčica koja je tražila da je Arora odveze na glosterširsku stanicu uz napomenu da će račun platiti izvesni Sem Hjuings.

Kada su stigli na stanicu devojčicu niko nije čekao.

Taksisti je to postalo sumnjivo, pomsilio je da gospodin koji je trebao da je sačeka, nije očekivao da će trinaestogodišnja devojčica doći taksijem, odnosno sa nekom starijom osobom.

On je pozvao svoju suprugu u centralu da ona, kao žensko porazgovara sa devojčicom. I "upalilo je". Devojčica se poverila taksistinoj ženi i priznala da njeni roditelji ne znaju gde je ona, jer joj je Sem rekao da njihov sastanak treba da ostane tajna, preneo je britanski Metro.

Međutim, Satbir nije samo vratio devojčicu kući, odlučio se na jedan hrabar potez. Naime, on i njegova supruga odlučili su da pozovu policiju, a on je od devojčice uzeo telefon i pozvao čoveka sa kojim je trebala da se nađe i uključio snimač razgovora.

Policija je nakon poziva i prijave pretresla kuću Sema Hjuingsa u kojoj je našla ranac sa noževima, lepljivom trakom i jakim analgeticima. Daljom istragom otkriveno je da je taj čovek bio član više Internet grupa o kidnapovanju, uspavljivanju i silovanju u čijim raspravama i dopisivanjima je aktivno učestvovao.

Sem Hjuings je osuđen na pet godina zatvora, a pored ostalih, kao ključni dokaz je iskorišćen snimak razgovora koji je napravio hrabri taksista.