Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografija koju Internet zajednica obožava: Da, ovo je trudnički stomak u obliku srca (FOTO)

Od kako je ova buduća mama na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog trudničkog stomaka, lajkovi i komentari ne prestaju da se nižu...

 Izvor: Foto: Profimedia

U poslednje vreme trudnice se kritikuju zbog svega i svačega. Dobijaju optužbe kada su mršave, kao i kada su debele, kada im je stomak premali i kada je preveliki... Mi kažemo - dosta! Različiti faktori utiču na oblik i veličinu stomaka i to ne treba da bude ničija briga, osim budućoj mami.

Povezane vesti

Međutim, postoje i neke divne i zanimljive stvari koji možda ipak treba da komentarišemo i to s razlogom.

Kada je Gala Kaldiol, španski model, objavila na Instagramu fotografiju svog stomaka, svako ko ju je video, nije mogao a da ne primeti preslatki oblik njenog stomaka - oblik srca. 

Kaldioli je lekar ranije objasnio da je njena materica srcastog oblika i da, što više stomak bude rastao, to će se sve više primećivati. 

"Prelepa zanimljivost", rekla je Gala povodom izgleda njenog stomaka.

Naravno, Gala nije jedina trudnica na svetu koja ima ovaj oblik stomaka, samo je njena fotografija možda prva koja tako jasno to prikazuje, a era Interneta je omogućila da je veliki broj ljudi sada vidi.

Povezane vesti

U čemu je ustvari reč?

Gala ima dvorogu matericu, odnosno matericu koja ima dva "roga" koji čine da ona ima oblik srca. Samo 3 odsto žena ima ovakvu matericu, što može da objasni i toliku popularnost Galine fotografije, jer je to nešto zasita retko.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica