Trogodišnja Ari Kraford nije bila baš srećna kada su joj njeni roditelji, Terel Kraford i Ešli Miler, oduzeli mamin telefon.

Porodica je u tom trenutku bila u kupovini, a kako je Ari, nezadovoljna jer više nema zanimaciju, počela da vrišti, tata ju je izveo iz radnje da je smiri.

Dvadesetdevetogodišnji Terel je tada odlučio da uključi uživo snimanje na Fejsbuku i pokaže svojim prijateljima kako izgleda kada deca tog uzrasta imaju napad besa.

Njegov video, koji je postavljen pre mesec dana, do sada je pregledalo više od 20 miliona ljudi i podeljen je više od 300 hiljada puta. Evo i zašto: tata je napad besa podneo kao pravi profesionalac - bez dranja, ćuški i podmićivanja. A njegov metod je inspirisao na hiljade roditelja.

Šestominutni video klip počinje vrsikom malene Ari koja je u tom trenutku sedela na Terelovom automobilu. Potpuno smiren, Terel je svojoj ćerki objasnio da se neće vratiti u prodavnicu sve dok se tako bude ponašala. 

“Kada do besvesti razmazite dete, evo šta se dogodi”, rekao je u kameru Terel. “To je krivica nas koji smo odrastali nemajući ništa. Kada morate da budete strogi, a njima se to ne sviđa, ovako se ponašaju.”

Terel je priznao da ga je mama kad je bio mali vrlo često tukla, na čemu joj je zahvalan, ali on tu metodu vaspitanja ne primenjuje na svoju decu.

“Ja ne tučem svoju decu. Ja im oduzimam stvari.”

Do kraja videa, Ari je shvatila da joj ne preostaje ništa drugo osim da se smiri.

“Ako vaša deca ne nauče ništa od vas, od koga će onda naučiti? Mi im kupujemo šta god požele, ali im i oduzimamo kada ih ne zasluže.”

When spoiled ass kids get told NO in Walmart

Posted by Terrel Rico Relz Crawford on Sunday, August 6, 2017