Kada je Relin Skuri osetila kontrakcije u 29. nedelji trudnoće, odmah je pomislila da su u pitanju lažni trudovi. Bilo je prerano da beba dođe na svet! Međutim, kontrakcije su postajale sve češće, a nakon 45 minuta Relin i njen verenik poželeli su dobrodošlicu svom sinu i to u automobilu!

Bebi se ozbiljno žurilo, pa su na samo 10 minuta od bolnice kontrakcije postale brže i jače. “I pre nego što sam shvatila šta se dešava, znala sam da je vreme da guram”, napisala je ova mama na svom Instagram profilu.

Uplašena jer će svoju bebu roditi pre vremena i to na suvozačevom mestu, Skuri je pozvala Hitnu pomoć.

“Nisu mogli da razumeju šta se dešava koliko sam vrištala od bolova. Skinula sam pantalone i pogledala dole uverena da je bebina glava već do pola izašla. Još jednom sam se jako napnula i moje čudo od deteta bilo je rođeno.”

Međutim, ako ste mislili da su porođaji u automobilima retkost, onda ćete tek biti iznenađeni činjenicom da je Skurina beba rođena u celoj amnionskoj opni, što se dešava jednom u 80 hiljada slučajeva (i to mahom prilikom Carskog reza). 

Iako nije bilo lekarske pomoći, Skuri je imala dobar predosećaj. “Beba se nije pomerala i jedino što sam mogla jeste da se molim do bolnice. U jednom trenutku sam je pomazila po licu preko posteljice, a ona je pomerila svoje ručice kao da razume moje molitve i želi da me uveri da će sve biti u redu”, napisala je Skuri čije molitve su se uslišile, pa je tako mališan odmah po dolasku u bolnicu izvađen iz posteljice, ali je, zbog prevremenog rođenja, morao tamo da provede još neko vreme.

Skuri i njen verenik su mališana nazvali Ian Džamal Vanstroj Džunior.

“On je zaista čudo od deteta, a što je najvažnije - odlično napreduje. Toliko smo blagosloveni što smo njegovi roditelji”, napisala je ponosna mama.