Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neobično i simbolično ime devojčice rođene na dan pomračenja Sunca (FOTO)

Pre tri dana ljudi širom sveta bili su svedoci spektakularnog prizora pomračenja Sunca, a jedan par je baš u to vreme poželeo dobrodošlicu svojoj devojčici koja je upravo zbog trenutka u kome je rođena dobila vrlo neobično ime.

 Izvor: Foto: Facebook

Stanovnici Sjedinjenih Američkih Država pre dva dana su imali priliku da nakon 99 godina gledaju potpuno pomračenje Sunca. 

I dok su mnogi gledali u ovaj zaista spektakularan prizor, jedan par je dočekao rođenje ćerke. Kako bi obeležili taj poseban dan, presrećni roditelji su svoju naslednicu nazvali Iklips (eng. Eclipse - pomračenje).

Povezane vesti

Mama Fridom je za ABC News izjavila da je njenoj mezimici bilo suđeno da dobije baš to ime i da će je vervatno od milošte zvati Klipsi.

Meet Eclipse! She was born at 8:04 a.m. at Greenville Memorial Hospital. She’s 6 pounds, 3 ounces and 19 inches long. Mom and dad made a last-minute decision to name her Eclipse this morning.

Posted by Greenville Health System on Monday, August 21, 2017

“Upoznajte Iklips! Rođena je u 8:04 ujutru u “Greenville Memorial” bolnici. Teška je tri kilograma i duga 48 centimetra. Mama i tata su u poslednem trenutku doneli odluku da je nazovu Iklips”, stoji u opisu fotografije koju je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavila bolnica u kojoj je malena devojčica rođena.

Povezane vesti

Najnovije

Vesti

Porodica