Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najlepše iznenađenje za najboljeg druga: Dečak u tajnosti sakupljao novac za nova invalidska kolica (VIDEO)

Za svog najboljeg druga iz vrtića, jedan dečak učinio je neverovatnu stvar koja mu je promenila život.

  Izvor: Foto: Printscreen video

Kada je Pol Barnet upoznao Kamdena Hušana u vrtiću, dva dečaka odmah su postala najbolji drugari. Uprkos tome što je Kamden u invalidskim kolicima, Pol se nikada prema njemu nije odnosio nipodaštavački, a onda je odlučio i da za svog najboljeg drugara prikupi novac za nova kolica, koja će mu olakšati kretanje.

Pol i Kamden su počeli da se druže glumeći superheroje i praveći smešne video-snimke. Dok su se druga deca fokusirala na Kamdenov invaliditet i kolica, Pol ga nikada nije doživljavao kao drugačijeg.

Povezane vesti

Kamden, koji živi u Poveju u Kaliforniji, rođen je sa tumorom na Th2 i Th3 pršljenovima, a tumor je bio toliko velik da se formirao oko kičmenog stuba.

Iako je posle tri operacije tumor odstranjen, Kamden je ostao paraplegičar i kreće se pomoću invalidskih kolica, koja su teška, a on ponekad ima poteškoća da ih gura i upravlja njima.

  Foto: Printscreen video

Kada su njih dvojica bili na izletu, kolica su zapela i prevrnula se, a Kamden je ispao iz njih. Pol je tada odlučio da nešto uradi.

Pošto Hušanovi nemaju novac za nova kolica, a državna zdravstvena služba "Mediker" pokriva troškove za jedna kolica svakih pet godina, Pol je rekao majci da želi da nabavi nova kolica za Kamdena.

Povezane vesti

Bez znanja svog najboljeg prijatelja i njegove porodice, Pol je na sajtu Go Fund Me pokrenuo akciju prikupljanja novca za nova kolica, koja bi mogla da budu potpuno prilagođena svim Kamdenovim potrebama.

Za dve nedelje prikupio je 5.455 dolara, uveliko premašivši prvobitni cilj od 3.900 dolara. Veliko bravo za malog dečaka!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica