Svi znaju da prva ljubav zaborava nema. I iako je ova izreka prilično tačna, malo koja ljubav iz mlađih dana, kada su u pitanju čista i nevina snažna osećanja, zaista potraje. 

Ipak, za sve postoje izuzeci, pa tako i u ovom slučaju, a pravi primer za to su Laura Šil i Met Grodski čija je priča dostojna filmskog platna raznežila svet. 

A post shared by laura scheel (@laurascheel) on Dec 21, 2016 at 12:00pm PST

Naime, Met i Laura se poznaju 20 godina i isto toliko vole, a u decembru prošle godine odlučili su i da svoju ljubav krunišu brakom.

A post shared by @mattgrodsky on Jan 3, 2017 at 11:44am PST

”Laura i ja smo se upoznali u vrtiću. Jedna od mojih prvih uspomena je trenutak kada sam kao trogodišnjak stao ispred svoje klase i svima rekao kako ću je jednog dana oženiti. Kada smo bili klinci Laura me je naučila da se ljuljam, vozim rolere i pokazala kako se pravilno jedu štapići od sira. Imamo brojna sećanja na žmurke, jurke i gomilu neprospavanih noći. Bio sam zaljubljen u nju još kao dečak i to se nije promenilo ni danas. Na početku osnovne škole smo izgubili kontakt, pa su nam narednih sedam godina novogodišnje čestitke bile jedini vid komunikacije i prilika da jedno drugome vidimo lice. Tek smo se pred početak srednje škole ponovo sreli zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Za samo dve nedelje odlučili smo da otpočnemo vezu. Nastavili smo da se zabavljamo i kroz celu srednju školu, iako smo pohađali različite škole. Izdržali smo čak i fakultet koji nas je odveo u dve različite države. Tako je bilo sve do 23. maja 2015. godine kada sam odlučio da moja prva ljubav iz vrtića postane moja žena. Zaprosio sam je na mestu gde je sve počelo - našoj predškolskoj učionici”, ispričao je Met.

PHOENIX LOVE STORY: Matt Grodsky knew in preschool that he was going to marry Laura Scheel. After reuniting years later, the pair became husband and wife. MORE: http://12ne.ws/2sZTeQJ

Posted by 12 News on Friday, June 30, 2017

Check out this sweet story about Matt Grodsky and Laura Scheel. "Laura and I met in preschool. One of my very first...

Posted by KiSS 92.5 on Sunday, July 2, 2017