Za porodicu Bazbi čitav svet je čuo još kada je Danijel ostala u drugom stanju, a nakon porođaja od četiri minuta ona i njene bebe rođene kao identične petorke proglašene su za pravi medicinski fenomen.

Danas, oni su prave zveze. "Okruženi ćerkama" je rijaliti program koji prati život ove osmočlane porodice koja je osvojila srca, ne samo svih Amerikanaca, nego i svih ljudi širom sveta koji su odgledali samo jednu epizodu ovog neverovatnog projekta.

Ovu veselu višečlanu porodicu čine Adam i Danijel Bazbi i njihovih šest ćerki, šestogodišnja Blejk, i danas dvogodišnje petorke - Ava, Olivia, Hejzl, Rili i Parker Kejt. 

Preslatke bebice su jedine petorke u Americi koje čine samo devojčice, a serija o njima već dve sezone nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U prvom prikazivanju u prvoj sezoni, mladi roditelji pokazali su kako izgleda hranjenje i kupanje ovih, kako oni sami kažu, "malih mrava koji mile svuda po kući". 

Pogledajte kako to izgleda... Nama potpuno neverovatno i vredno svakog divljenja! A tek kada moraju da probaju karfiol...