Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama koja je podelila korisnike Internet zajednice: Dvogodišnjoj ćerki ofarbala kosu u ružičasto (FOTO)

Čeriti Le Blank, koja je popularnost na društvenim mrežama stekla zahvaljujući snimcima na kojima vežba sa svojim mališanima, izazvala je pravu raspravu na Internetu kada je odlučila da svojoj dvogodišnjoj ćerki dozvoli da ofarba ...

 Izvor: Foto: Instagram

Svaki roditelj uradiće sve kako bi usrećio svoje dete, međutim, neki idu i korak dalje, pa tako svojim mališanima dozvoljavaju i neke pomalo čudne, a možda i neprimerene stvari za njihov uzrast.

Jedna od njih je i mama Čeriti Leblank koja je svojoj dvogodišnjoj ćerki Felisiti ispunila želju i ofarbala joj plavu kosicu u ružičasto. 

Povezane vesti

Iako je Čeriti pazila na sve, ljudi su pisali različite komentare ispod njenih objava. Neki su bili puni podrške, a drugi su pak osuđivali i bili vrlo negativni. 

Ipak, važno je napomenuti da je Čeriti koristila farbu za kosu koja je predviđena posebno za najmlađe. Nije opasna, ne sadrži amonijak, a glavni sastojak čine veganske boje koje se zadržavaju samo na vrhovima kose. Reč je o boji “Manic Panic” koja se brzo ispire. Mama je sledila uputstvo za bojenje kose, zaštitila je odeću male devojčice i ostavila da boja deluje 20 minuta. Dan kasnije objavila je i video sa celim postupkom.

"Da li biste vi ofarbali kosu svog mališana?”, upitala je Čeriti pored fotografije preslatke Felisiti.

Najnovije

Vesti

Porodica