Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada se rodiš u supermarketu, imaš najoriginalnije prve fotografije (FOTO)

Maleni Ezra nije iznenadio samo svoju mamu, koja nije ni znala da je trudna, već i zaposlene u supermarketu koji su pomogli da dođe na svet...

 Izvor: Foto: Facebook

Ešli Miler-Kros je u aprilu ove godine na svet donela svog preslatkog dečaka Ezru u toaletu supermarketa u Kanadi. 

“Otvorio sam vrata i video Ešli, beba je već bila na pola puta. Ešli je vrisnula: “porađam se!”. Momentalno sam zgrabio telefon i pozvao Hitnu pomoć”, objašnjava Malkolm Kamau, asistent menadžer prodavnice koji je pomagao na porođaju. 

Povezane vesti

Ono što je najinteresantnije u celoj priči jeste to da Ešli nije ni znala da je u drugom stanju. Ona je 10 meseci pre toga rodila devojčicu, pa su simptomi izostali. 

Na sreću, supermarket u kome je Ezra “izbrao” da dođe na svet ima ambulantu, te je Malkolm pozvao i doktora. Ipak, beba je bila brža.

Posted by Love What Matters on Wednesday, June 7, 2017

Mesec ipo dana nakon rođenja, mama Ešli odlučila je da uradi seriju fotografija u istom supermarketu u kome se porodila.

“Želim da se zahvalim svima koji su mi pružili podršku, svima koji su nam pomogli. Posebno bih se zahvalila Malkolmu i gospođi koja mi je pomagala u toaletu, ona je sve vreme bila uz mene. Svima njima, ali i bolničarima koji su odmah po pozivu došli”, rekla je mama Ešli.

Ezra je od zaposlenih u supermarketu koji su asistirali na njegovom rođenju dobio godišnju pretplatu na pelene.

Posted by Love What Matters on Wednesday, June 7, 2017

Najnovije

Vesti

Porodica