Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postporođajni stomak, celulit i duboke gaće: Mama objavila iskrenu verziju 'savršenog' selfija (FOTO)

Mama i blogerka Tova Lej odlučila je da sa svojim pratiocima podeli nešto drugačiju fotografiju - ona je objavila pravu verziju svog “savršenog” selfija, a za svoju iskrenost i hrabrost dobila je neverovatnu podršku.

 Izvor: Foto: Instagram

Da li ste se ikada spremali samo da biste napravili onaj savršeni selfi? Nanosile šminku, pravile frizuru, tražile najbolji ugao i osvetljenje, samo da biste sakrile činjenicu da imate tamne kesice ispod očiju i duplu bradu (recimo).

Naravno, sav posao se ne završava kada okinete fotografiju, zapravo tu tek počinje - pronaći odgovarajući filter, ispeglati sve nedostatke, iseći svaki višak...

Ukoliko ne spadate u tu grupu ljudi, onda makar znate o kakvim fotografijama je reč (dovoljno je da imate neku od društvenih mreža).

Mama i blogerka Tova Lej odlučila je da sa svojim pratiocima podeli nešto drugačiju fotografiju. Naime, ona je objavila pravu verziju svog “savršenog” selfija, a za svoju iskrenost i hrabrost dobila je neverovatnu podršku.

Last week I shared the "perfect" selfie on Instagram (see the small image on the bottom left). It got a whole lot of "...

Posted by Tova Leigh - My Thoughts about stuff on Sunday, May 28, 2017

"Prošle nedelje na Instagramu sam objavila “savršen” selfi (fotografija u levom donjem uglu). Dobila sam brdo lajkova, prijatelji su komentarisali da sam seksi, a fotografiju sam čak stavila i kao profilnu na Fejsbuku.

Ipak, danas sam odlučila da objavim i fotografiju “iza scene”, na kojoj se može videti kako sam stvarno izgledala kada je “savršena” fotka nastala - bez 20 hiljada pokušaja, bez peglanja lica i dodatih filtera koji su učinili da izgledam savršeno.

Povezane vesti

Na taj korak sam se odlučila kada sam pre nekoliko dana pročitala članak o tome kako sve više ljudi postaje depresivno i nesigurno gledajući sve te besprekorne fotografije na društvenim mrežama, a za koje mnogi veruju da su stvarne.

E pa, dozvolite mi da vam nešto kažem:

OVO JE STVARNO.

Sa sve mojim postporođajnim stomačićem, celulitom, dubokim gaćama i apsolutno nimalmo glamura!

Ovo nije seksi telo po diktiranim standardima, ali je fantastično nesavršeno jer je stvarno i jer je moje.

I zato, sledeći put kada ugledate neku “savršenu” fotografiju na nekoj od društvenih mreža i osetite se loše, zapamtite ovo:

Društvene mreže su pune sra..a.

Vi ste lepi baš onakvi kakvi jeste. 

Povezane vesti

I ne postoji ništa lepše i seksepilnije od stvarnog izgleda."

Najnovije

Vesti

Porodica