Tata Noa Strank našao se na najvećem životnom testu kada je njegova supruga Loren počela da se porađa na suvozačkom sedištu dok su se parkirali ispred porodilišta u Džeksonvilu u Floridi. Čitav ovaj veličanstveni događaj zabeležio je fotograf Stefan Nouls kog su poveli da snima porođaj.

Sve je počelo kada je Loren počela da oseća kontrakcije. Par je krenuo u porodilište, a Stefan je krenuo sa njima kako ne bi propustio nijedan trenutak. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će fotografije koje bude napravio obići čitav svet.

Već su bili stigli do porodilišta, ali se budući tata po drugi put (Strankovi imaju i trogodišnjeg sina) parkirao ispred pogrešnog ulaza. A onda je morao tu i da stane jer više nije bilo vremena.

"Noa je istrčao iz automobila i otišao do Loreninih vrata i rekao 'Moraš ovde da rodiš bebu'! I tako je i bilo", prepričao je čitavu situaciju Nouls za američki roditeljski portal Parents.com.

"Oboje su bili neverovatni", dodao je ovaj fotograf i nastavio: "Zgrabio sam kameru, istrčao iz automobila i gledao da li da pomažem ili da počnem da fotografišem. Odlučio sam da stanem sa strane i pustim čudo da se desi."

Mama Loren i beba Parker su bili odlično nakon ovog dramatičnog porođaja, a i tata se takođe oporavio od šoka.