Ne postoji reč koja može da opiše bezbroj pomešanih emocije koje preplave majku kada sazna da je u drugom stanju. 

Kada je 23-godišnja Aleksandra Kinova saznala da će njena porodica postati bogatija za jednog člana, ona i njen muž nisu skrivali sreću. Ovaj češki par iz grada Milovice je već imao jednog sina – ali i novu prinovu su željno iščekivali.

Pravo čudo

Šanse da se začnu petorke su 1:47.000.000, a i ukoliko se desi, velika je verovatnoća da ne prežive sve bebe. 

Kako su meseci odmicali, lekari su utvrdili da Aleksandra ne nosi jednu bebu, već dve zato su se umesto budućeg jednog člana, spremali za dva.

Nedugo posle, nakon redovne posete ginekologu, doživeli su najveće iznenađenje života. Za ono što im je ginekolog rekao definitivno nisu bili spremni.

U toku redovne kontrole lekari su najpre mislili da ona nosi trojke, zatim su videli i četvrtu bebu, ali ni tu nije bio kraj. Srećna majka u svom stomaku nosila je čak pet malih života.

U leto 2013. godine je bez ikakvih komplikacija ona je rodila petoro zdrave dece carskim rezom, od čega četiri dečaka i jednu devojčicu.

Ovo je prvi zabeleženi slučaj u Češkoj budući da su bebe začete prirodnim putem. Sigurni smo da Denijel, Majkl, Aleks, Martin i Terezka rastu u srećnoj porodici i da su njihovi roditelji ponosni na njih.

Kako kažu, nikakvo bogatstvo se ne može porediti sa ovim osećanjem, kada se dobije nešto toliko vredno, a što niste mogli ni da sanjate.