Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi dani kod kuće: 24 sata sa novorođenom bebom (VIDEO)

Nakon devet meseci slatkog iščekivanja, vaša bebica je najzad kod kuće. Vi i vaš partner više niste sami, život se iz korena menja, dobija sasvim novi smisao, donosi vedrinu, sreću, uzbuđenje, ali i umor i brigu. Evo kako zaista ...

 Izvor: Foto: Youtube

Dani koji slede nakon što na svet dođe vaše najvoljenije dete, doneće vam brojne nedoumice, pitanja i dileme. Ma koliko ste se pripremali na ono što sledi nakon porođaja, prvi dani sa novim članom porodice mogu biti izuzetno naporni.

Povezane vesti

Pored beskrajne radosti koju ćete osećati, vrlo verovatno je da ćete biti prilično zbunjeni i da ćete imati utisak da ste "bačeni u vatru". Parola - snađi se!

Povezane vesti

Jedan par odlučio je da dokumentuje prve dane sa svojim sinom Džošuom koji ima samo dve nedelje. Video je do sada pogledalo skoro osam miliona ljudi i može biti od velike pomoći budućim roditeljima:

Nakon devet meseci slatkog iščekivanja, vaša bebica je najzad kod kuće. Vi i vaš partner više niste sami, život se iz korena menja, dobija sasvim novi smisao, donosi vedrinu, sreću, uzbuđenje, ali i umor i brigu. Evo kako zaista izgleda jedan dan proveden sa tek rođenom bebom...
Izvor: YouTube

Najnovije

Vesti

Porodica