Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografije koje su obišle planetu: Mama se porodila sama carskim rezom (FOTO)

Sara Tojer iz Australije je zaista jedna odlučna mama - ne samo da je nedavno rodila svoje četvrto dete, već ga je i sama donela na svet i to carskim rezom!

 Izvor: Foto: Facebook

Sara Tojer je rešila da učestvuje u svom porođaju i sama izvadi bebu iz utrobe. Nakon što je saznala da je trudna po četvrti put, donela je odluku da ona bude ta koja će prva dodirnuti svoju bebu.

Kada je saznala da je po četvrti put ostala u drugom stanju, Sara Tojer (24) poželela je da učestvuje u svom porođaju, ali u pravom smislu te reči. 

Posted by Sarah Toyer on Saturday, December 31, 2016

Tojerova je za portal Babble objasnila da su sva njena deca na svet došla carskim rezom, ali da je ovog puta želela da to bude na malo prirodniji način, kao i da odmah nakon porođaja sa bebom ima blagotvorni kontakt koža na kožu.

"This was the moment I welcomed our fourth baby into the world. Yes I delivered my son during my fourth cesarean. When I...

Posted by Birth Without Fear on Wednesday, January 4, 2017

“Otkako sam saznala da sam četvrti put trudna odmah sam znala da ću, ako to ikako bude moguće, aktivno učestvovati u svom carskom rezu. Četvrtom po redu. I to mi se srećom ostvarilo! Evo - ovako sam ja dočekala svog dečaka!”, napisala je Sara u opisu fotografija koje je objavila na stranici Birth Without Fear.

Povezane vesti

Fotografije je uslikao Sarin suprug Džozef, a iako ovo nije prvi slučaj da mame pri carskom rezu prve dočekaju svoju bebu, fotografije su pobrale veliki broj lajkova.

Posted by Sarah Toyer on Tuesday, December 20, 2016

Najnovije

Vesti

Porodica