Pre nego što je donela svoju drugu bebu na svet 2014. godine, mama Kimi Maksvel saznala je poražavajuće vesti - boluje od raka dojke.

Ova mama iz Australije nije ni pomišljala da prekine trudnoću kako bi se borila sa opakom bolešću, već je hrabro nastavila dalje. Nakon što joj je urađena dvostruka mastektomija, dok je još uvek bila u drugom stanju, Kimi je pozirala potpuno naga, otkrivajući ožiljke, kao i trudnički stomak. 

Kimi has defeated the odds, battling breast cancer whilst pregnant. Both she and baby-on-the-way are doing well - her...

Posted by Nikki Holmes on Wednesday, November 6, 2013

Međutim, Kimi nije bila potpuno naga. Naime, preko njenih grudi je markerom ispisano “Preživela sam”, a preko stomaka “I ja sam”, dok ona hrabro pozira sa stegnutim bicepsima.

A picture says a thousand words! Kimi has defeated the odds, battling breast cancer whilst pregnant. Both she and...

Posted by Nikki Holmes on Wednesday, November 6, 2013

Hrabra mama je svoje dirljive i intimne fotografije objavila na društvenim mrežama u nadi da će na taj način podići svest o raku dojke, posebno tokom trudnoće.

Kimi je nakon fotografisanja rodila zdravu devojčicu sa kojom je ponovo pozirala kako bi pokazala da su zaista obe preživele težak period. Kimi je sada u remisiji i skoro je završila sa rekonstruktivnom hirurgijom. Njena fotografkinja Niki Holms nastavila je da deli priču snažne mame, a njene fotografije i dalje služe kao inspiracija mnogima koji su se suočili sa istim problemom.

Posted by Nikki Holmes on Monday, February 10, 2014