Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspirativna poruka jedne mame: Ovako izgleda telo nakon tri porođaja (FOTO)

Jedna hrabra mama odlučila je da sa svetom podeli svoje iskustvo o postporođajnim nesavršenostima, a njena poruka oduševila je mame širom sveta...

 Izvor: Foto: Instagram

Zahvaljujući društvenim mrežama sve više mama dobilo je priliku da jedna drugoj pruže podršku i podele svoja iskustva. Jedno od njih je i telo nakon porođaja. 

Iako se još uvek mogu videti fotografije i priče onih koje su, zahvaljujući genetici ili napornom radu i odricanju, uspele da sačuvaju liniju koju su imale i pre trudnoće, kao i da se na njihovom telu ne vidi nijedan trag iste, ono što je definitivno ohrabrujuće jeste da sve više raste i broj mama koje se ne stide da pokažu svetu da je čak i nesavršeno telo nakon porođaja savršeno i da uvek treba voleti sebe.

Povezane vesti

Jedna od njih je i mama Soulja koja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju svog stomaka nakon što je na svet donela tri bebe.

“Nakon tri bebe, ovako izgleda moj stomak. Da li se stidim? Definitivno ne! Da li me interesuje šta drugi misle? Definitivno ne! Da li volim svoje telo? Apsolutno! Da li bih se ikad podvrgla operaciji zatezanja? Nema šanse, Hose! Prelepa sam i iznutra i spolja. Ako ja ne volim samu sebe i sve svoje nedostatke, kako mogu da očekujem od drugih da me vole? Tu sve počinje. Ljubav prema sebi je uvek najbolja ljubav”, poručila je ova mama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica