Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobrodošlica za bebu na travi: Tata porodio suprugu na pragu porodične kuće (FOTO)

Kada je mami Meri Bolden krenuo treći porođaj, ona i njen suprug Antonio Garland odmah su se uputili ka bolnici. Međutim, nisu odmakli daleko od kuće...

 Izvor: Foto: Facebook

Naime, njihov sin Ganikus se rodio na kućnom pragu! Iako joj to nije bio prvi porođaj, Meri se svaki put do tada porađala u bolnici i bukvalno nije znala šta da očekuje.

Kontrakcije su se javljale mnogo što je porođaj zaista počeo, te je Meri mislila da su ponovo u pitanju lažni trudovi, sve dok oni nisu postali učestaliji. 

Povezane vesti

Uprkos bolu i otežanom hodu, Meri je nekako uspela da stigne do ulaznih vrata, ali je zastala kada joj se učinilo da oseća bebinu glavu između nogu. 

“Rekla sam Toniju šta se dešava, a on je skinuo moje pantalone i video bebine oči. Odmah mi je rekao da legnem na travu, duboko dišem i guram jako”, objašnjava Meri.

Samo nekoliko minuta nakon što su napustili svoj dom, Antonio je na svet doneo svog sina koga je čvrsto držao na grudima sve dok Hitna pomoć nije došla i presekla pupčanu vrpcu. 

After a long night of cramping which I assumed were Braxton Hicks or false labor, my water broke this morning..As we...

Posted by Candace Marie on Saturday, October 15, 2016
*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije

Vesti

Porodica