18. septembar je za Džesiku i njenog verenika Kenjea bio izuzetno poseban! Tog dana Džesika je na svet donela njihovog sina Levona.

Međutim, priča počinje tri nedelje pre termina za porođaj. Naime, Kenjeu je dijagnostifikovan rak. Bolest je već uveliko uznapredovala i zahtevala hitno i agresivno lečenje. 

Pogledajte i Neverovatno rođenje: Još jedna beba u netagnutoj posteljici postala hit na Internetu (VIDEO)

On je prošao mnoge zahvate i tretmane, a nešto pre porođaja njegove verenice i operaciju glave, pošto je pritisak koji mu je prouzorkovao glavobolje morao biti uklonjen. 

Foto: Print Screen

Kenjej se lečio i oporavljao u bolnici u koj se i Džesika porodila, pa je bolnica odlučila da fotografa Saru Bočoluči, čija je specijalnost dokumentovanje rođenje deteta, angažuje kako bi zabeležila dolazak malog Levona na svet i kako bi porodica bila zajedno.

Pogledajte i Najlakši porođaj ikada: Mama bez suza i bola rodila bebu u vodi

I tako je sve počelo. Levon je sa odeljenja gde se leči prevezen u porođajnu salu kada je Džesika počela da se porađa.

Izuzetno emotivan i ljubavlju ispunjen trenutak koji će par zauvek pamtiti, a Sara je želela da sa celim svetom podeli ovaj toliko magičan trenutak.

Pogledajte!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama