Osobe koje verovatno najviše razmaze našu decu su baka i deka.

Učiniće apsolutno sve za svoje unuče, a dokaz tome je post koji je osvojio Tviter: Ne postoji dovoljno veliki poklon za petomesečnu bebu Madelin Džejn.

Kada je Sabrina Gonzales, majka male devojčice videla sliku koju je njen otac postavio na svom Fejsbuk profilu sa medom visokim skoro dva ipo metra nije imala ideju da će isti taj meda da završi na njenom kućnom pragu.

Sabrinin tata radi u prodavnici igračaka "Costaco" i nakon što je videla sliku džinovskog medveda u šali je ostavila komentar da je njenoj bebi neophodan ovaj džinovski meda. 

Nije ni slutila da će ovaj šaljivi komentar da zapravo donese medu pravo na njen prag. Mlada mama je bila šokirana, a beba oduševljena. 

"U jednom trenutku sam ostavila komentar, a u sledećem mi stiže poruka od tate sa sadržajem da je kupio medu. Nisam mogla da verujem!" izjavila je Sabrina za vesti "BuzzFeed".

Ovaj ogromni meda je izgledao još veće kada su malu Medlin stavili da sedne na njegovu glavu i okačili fotografiju na društvenu mrežu Tviter.

Da se svima dopada slika sa njenim novim drugarom, govore brojni šerovi - čak 40000 puta. Medlin ne može da sakrije oduševljenje i skine osmeh sa lica dok se igra sa svojim velikim medom, a ne možemo ni mi.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.