Tejlor Masiloti, 26, odlučila je da pomeri svoj pregled na kome je trebalo da sazna pol bebe za dve nedelje kako bi majka mogla da joj se pridruži. Dona Kalender, njena majka, bila je u bolničkoj postelji gde se lečila od raka pluća i mozga.

Tejlorin momak, Koti, zabeležio je ovaj predivan momenat kamerom, a na videu se vide njih dve u istom krevetu kako saznaju da će Tejlor i Koti postati roditelji jedne malene devojčice.

Pogledajte i Kada mama i baka ljube: Stefan Đoković uživa u najlepšem zagrljaju (FOTO)

Samo tri dana kasnije, Kalender je umrla u 58. godini života.

"Zahvalna sam što sam imala nekoga to da snimi jer želim da moja devojčica to vidi jednog dana. To je uspomena koju nikada neću zaboraviti. I veoma je posebna za mene."

Dona je dijagnozu dobila u oktobru 2014. godine, i bila je u četvrtoj fazi pa su joj doktori prognozirali manje od godinu dana života. Poživela je još dve godine, a dva meseca pre nego što je umrla rečeno joj je da je hemoterapija smanjila tumore za 60 posto. Međutim, njeno stanje se bez upozorenja pogoršalo. 

Pogledajte i Fotografija koja će vas rasplakati: Devojčica bez ruku i nogu dobila svoju malu kopiju (FOTO)

"Nikada se nije žalila, nikada nije plakala, sve dok se kraj nije približio i kada je znala da je vreme došlo," rekla je njena ćerka. "Ovaj video me podseća na njenu snagu i draž. Motiviše me da sutra budem tako jaka zbog svoje ćerke."

"Prošla sam mnogo toga, čak mi je i rečeno da neću moći da ostanem trudna, tako da smo veoma ubuđeni."

Tejlor i njena sestra su ostale bez oca 2010. godine, ali ona kaže da je teši što zna da su oboje gore i da gledaju dete: "Bilo mi je lakše da se oprostim sa mamom jer sam znala da neće biti sama."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama