Priča o mami koja je napravila istorijsku donaciju tako što je donirala skoro 500 litara svog mleka inspirišuća je i potresna.

Demi i njen muž Džef suočili su se sa srceparajućim gubitkom - oni su nedavno zauvek ostali bez svog mlađeg sina Lea.

Demi je Lea rodila hitnim carskim rezom dva meseca pre termina, a maleni dečak je na rođenju bio težak svega 1190 grama, a takođe mu je dijagnostifikovan redak poremećaj abdomena - gastrošizom. Maleni Leo je deset meseci proveo u bolnici da bu u oktrobru 2015. godine zauvek napustio ovaj svet.

Pogledajte i Devojka koju je mama dojila do pete godine: Ne vidim ništa loše u tome! (FOTO)

Tokom Leovog boravka u bolnici mama Demi je njemu pravila zalihe mleka, u nadi da će ga jednog dana odvesti kući. Ali uprkos svom gubitku, ona je nastavila da pumpa mleko nedeljama nakon što je Leo napustio njihovu porodicu. 

Njena posvećenost rezultirala je kolekcijom od 495 litara mleka koje će pomoći nekoj drugoj deci. 

"Poznat mi je osećaj kada samo želiš da tvoja beba bude u redu," rekla je Demi, "Htela sam da pomognem mama koje su osećale istu bol." I dodala da se oseća počastvovano što može da pomogne u borbi za život nekog drugog deteta. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.