Jedna od putnica dokumentovala je ovu zapanjujuću situaciju, podelila priču na Fejsbuku i tako pokazala svetu jednu filmsku situaciju. 

Oko pet sati nakon poletanja ka Filipinima, jedna od putnica iznenada je dobila kontrakcije, što je bilo čudno jer je joj termin bio tek u oktobru. Ipak, kontrakcije su postajale sve jače, pa čak ni avionsko osoblje nije moglo da sakrije uzbuđenje i blagu paniku.

Srećom, u avionu su bile dve medicinske sestre koje su pomogle devojci da se porodi, a bilo je potrebno samo jedno guranje da avionom odjekne plač bebe. 

Među putnicima našle su se i dve porodice sa malom decom, pa su odmah bebu opremili odećom i potrebnim stvarima. Stjuardesa je jednu od polica pretvorila u kadicu i napunila je mineralnom vodom, kako bi okupala bebu. Naravno, avion je napravio hitno sletanje u Indiji kako bi se doktori uverili da je beba u redu, s obzirom na to da je rođena dva meseca ranije. 

Pogledajte i Kad se bebi žuri: Mama se porodila ispred ulaza u bolnicu (VIDEO)

Izgleda da se mala devojčica zove Heven (prevod: raj), a put koji je trebalo da traje devet sati trajao je duplo duže! Ipak, niko se od putnika nije požalio, jer ih je zaista zadesila jedna nesvakidašnja sitaucija. 

Što se državljanstva tiče, beba će ipak imati filipinsko državljanstvo, ali njeno vreme rođenja biće indijsko standardno. Osim toga, beba Heven je dobila i svoj prvi poklon - avio-kompanija joj je dala besplatna doživotna putovanja!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.