Roditelji sedmomesečnog Fina, Bendžamin i Houp, odlučili su da unajme dadilju koja bi čuvala njihovog sina dok su oni na poslu. Roditelji iz Južne Karoline pažljivo su razmatrali sve kandidatkinje i na kraju je odluka pala na 22-godišnju Aleksis Kan koja se činila kao savršen izbor. 

Ipak, nakon izvesnog vremena Bendžamin i Houp primetili su nešto neuobičajeno - kada god bi dadilja došla, njihov pas Kilian ponašao bi se previše zaštitnički prema Finu.

Pogledajte i Kako prepoznati lošu dadilju?

Roditeljima, koji su već bili zastrašeni raznim vestima o dadiljama koje su maltretirale decu i to vešto skrivale, sve to bilo je veoma čudno, te su odlučili da provere o čemu je reč.

Mama Houp je jednog dana ostavila svoj mobilni telefon ispod kauča i snimala šta se događa dok su ona i Bendžamin bili na poslu.

Pogledajte i Roditelji traže pravdu: Bebisiter koji je pretukao naše dete još uvek nije kažnjen (FOTO)

Kada su preslušali snimak, roditelji malenog Fina bili su užasnuti! Čuli su udarce, šamaranje, plač i galamu!

Dadilja je maltretirala malenog dečaka, a zahvaljujući kućnom ljubimcu otkrili su strašnu istinu. Kan je osuđena na tri godine zatvora i upisana u registar zlostavljača dece.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama