Kada čuju priču Daneše Kouč, ljudi pomisle da je mama iz Kanzasa pravo čudo prirode, što i nije toliko daleko od istine.

Naime, Daneša se za samo 26 meseci porodila tri puta i dobila šest beba, ali je nažalost samo petoro živo, s obzirom da je jedan od najstarijih blizanaca umro malo nakon porođaja.

Pogledajte i Mama iz Niša: U sedmoj nedelji trudnoće saznala sam da nosim trojke

Daneša je priznala da je bila šokirana i pomalo histerična kada je saznala da će i drugi put dobiti blizance. Možete da zamislite tek iznenađenje kada je čula da će i treći put dobiti dve bebe? 

“Bila sam potpuno nespremna. Mislim, bila sam spremna - imala sam odeću i sve ostalo - ali mentalno nisam bila. Trebalo mi je nekoliko meseci da prihvatim činjenicu”, priznala je Daneša.

Pogledajte i Mama blizanaca: Evo zbog čega je lepo imati dvojke (i zbog čega nije)

Ipak, Daneša ne planira da se zaustavi na šestoro dece, ali kaže da će ona i njen verenik Džefri Presler napraviti malu pauzu, budući da imaju šestoro dece ispod tri godine i da se jedva snalaze.

“Volim bebe, ali možda ipak za nekih 10-15 godina odlučim da ponovo rodim, kada oni budu malo stariji da pomognu”, našalila se Daneša koja dnevno potroši tridesetak pelena.

I dok mnogi ne bi voleli da se nađu u njenoj koži, ova mama kaže da se oseća izuzetno blagosloveno.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama