Kada je 2015. godine odlučila da učestvuje na Olimpijskim igrama, mama Sara Braun nije očekivala da će već naredne godine dobiti najlepši poklon - bebu.

“Zašto bi jedna od najboljih trkačica u trkama na 1500 metara odlučila da dobije bebu pred predstojeće Olimpijske igre? Odgovor je prilično jednostavan - nisam to planirala”, napisala je Sara na svom blogu prošle godine.


Pogledajte i Fit mama i tata: Zabavne vežbe sa bebom (VIDEO)

Sara i njen suprug, koji je takođe i njen trener, prošle godine su saznali da će postati roditelji, baš u trenutku kada je Sara trebalo da pređe na jači i intenzivniji trening.

A photo posted by Sarah Brown (@sarahmb15) on Apr 15, 2016 at 9:44am PDT

Planovi su se ipak promenili. U martu ove godine, Sara je rodila devojčicu Ebigejl En Braun i sada je mama koja doji i koja će na Olimpijadi trčati za Sjedinjene Američke Države u trci na 1500m.

Pogledajte i Aktivna trudnica: 8 pravila za vežbanje u trudnoći

Sara je na svom blogu i društvenim mrežama dokumentovala sve svoje treninge koje je redovno odrađivala i dok je bila u drugom stanju. Srećom, njeni roditelji žive blizu, pa su bili uvek tu da pričuvaju malu Ebigejl kad se ona već rodila.

A photo posted by Sarah Brown (@sarahmb15) on Feb 19, 2016 at 7:37am PST

Iako nikada nije odustala od svojih treninga, ne računajući samo nedelju dana nakon što je rodila ćerku, Sara je veoma posvećena mama, koja će u majčinstvu uživati čak i u Riju.

A photo posted by Sarah Brown (@sarahmb15) on May 22, 2016 at 4:54pm PDT

Pre nego što je Ebigejl rođena, Sara joj je na svom blogu napisala pismo poručivši da će, bez obzira na svoju odluku da nastavi s treninzima, biti najbolja mama. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama