Roditelji, brat i dečko među retkima su koji Aleksandru Nedošan  oslovljavaju imenom ili nadimkom Saška. Bambika je jednom prilikom izjavila da joj je drago što je hiljade mališana odraslo jedući keks sa čije im se kutije smeškala simpatična plavokosa devojčica koja je izrasla u pravu lepoticu:

Pogledajte i Kako danas izgleda devojčica koja nam se smešila sa omota kultne čokolade? (VIDEO)

"Spremam se da jednog dana postanem fizioterapeut. Volim da pomažem ljudima. Nisam razmišljala da postanem foto-model, ali ako bi stigla neka zanimljiva ponuda, što da ne.

A photo posted by Aleksandra Bambika Nedosan (@aleksss__n) on Jun 3, 2016 at 1:07am PDT

Svega što se dešavalo dok je bila zaštitno lice plazma keksa, seća se kao da je, kako kaže, bilo juče:


Pogledajte i Evo kako danas izgleda "beba-sunce" iz Teletabisa...(FOTO)

"Na konkurs koji je raspisan 1999. godine, prijavilo se više od 2.000 devojčica. Mama je do poslednjeg trenutka slutila da se radi o nameštaljci, jer je među kandidatkinjima bilo i dece političara i biznismena. A onda je u velikom finalu, u Muzičkom toboganu, pala odluka. Na naše veliko iznenađenje, žiri je pročitao moje ime. Taj trenutak nikada neću zaboraviti", iskrena je Aleksandra.

Ona je još u kontaktu sa nekim kandidatkinjama. Priča nam da je njeno detinjstvo bilo kao iz bajke:
"Prepoznavali su me na ulici, u prodavnici, na moru… Roditelji su dobili novac i ugovor, ali su meni ipak bili važniji praznici i rođendan. Tada bi iz fabrike stizali pokloni, a za rođendane po pedesetak kilograma njihovih proizvoda. Slatkiše sam uvek delila drugarima. Prijalo mi je što sam bila u centru pažnje, ali mi je isto tako drago što se, zahvaljujući roditeljima, nisam uobrazila", rekla je svojevremeno Aleksandra za Kurir. 


Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.