Fotografkinja Heder Viten pre dve godine zabeležila je trenutak u kojem su se njen suprug i sin zajedno tuširali. Fotografiju je potom objavila na Fejsbuku, ali su je administratori ove društvene mreže ubrzo uklonili. 

Sin joj je u tom trenutku bio teško bolestan, oboleo je od salmonele i imao je visoku temperaturu pa je tata s njim seo pod tuš kako bi pokušao da mu snizi temperaturu i utešiti ga zbog neprestanih probavnih problema. Međutim, Fejsbuk je fotografiju uklonio zbog neprimerenog sadržaja.

Pogledajte i Poruka mama društvenim mrežama: Prestanite da cenzurišete majčinstvo!

Celu priču Heder je ispričala ponovno:

"Ovo je bilo u novembru 2014. godine. Foks je završio na hitnoj zbog trovanja hranom, iako nikad nismo otkrili kako se zarazio salmonelom. Tomas je proveo sate s njim pod tušem pokušavajući mu spusti temperaturu, a sve što je Foks izbacio iz sebe, bilo povraćanjem, bilo dijarejom, sve bi se odmah ispralo s njih.

To je bio vrlo snažan trenutak za nas roditelje. Uplašili smo se da nije nešto još gore od virusa, ali imali smo iskustva s jakim reakcijama pa smo se suzdržali.

Pogledajte i Instagram: Fotografije deteta podignute majice je neprikladna?!

Dok sam sedela s njima pod tušem, jednostavno su me preplavili osećaji zbog scene koja se odigravala predamnom. Taj muškarac. Taj suprug, i partner, i otac. Bio je toliko strpljiv i pun ljubavi, i tako snažan s našim sićušnim sinom u krilu. Tepao mu je da bi ga utešio, ponavljao mu da će sve biti u redu i da će se on brinuti o njemu, i sve je to i mislio."

Napomenula je da na ovoj slici nema ništa eksplicitno, niti se može povezati s iskorićavanjem, pa je razočarana što kao ni Fejsbuk, ni mnogi ljudi koji su videli objavu nisu videli dalje od fotografije, nisu pročitali priču koja stoji iza toga pa su jednako kritikovali.

Heder ima i svoj blog na kome redovno objavljuje fotografije prožete najjačim emocijama.

"Naći ćete hiljade fotografija. Ponekad sam vrlo lična kad pišem. Ponosna sam na sve što podelim s vama, jednako na pobede kao i na borbe koje imamo. Nadam se da ćete umeti da cenite moju iskrenost i prepoznate otvorenost koju želim da postignem postići."

Izvor: Jutarnji.hr

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.